SEO - Søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering er det norske uttrykket for det engelske ordet “Search Engine optimization” eller SEO som er den vanlige forkortelsen. SEO er prosessen for å forbedre volum og kvalitet på trafikken inn til et nettsted fra en søkemotor.

At bli synlig på Google og de andre søkemotorene kan være noe av det viktigste og mest lønnsome for din bedrift innenfor markedsføring. Det er viktig å jobbe hardt for å komme høyt opp på søkemotorene når noen søker etter noe relevant som din bedrift kan tilby. Klarer du å komme på førstesiden når noen søker etter noe i for eksempel Google så får du garantert trafikk dersom noen søker etter det du ønsker å bli synlig med.

Er du synlig i søkemotorer kan dette generere flere nye kunder og økt omsettning for deg og din bedrift.

Hvorfør Søkemotoroptimalisering?
50% av verdens befolkning har nå tilgang til internett med over 21 milliarder sider totalt. Opp til 90% av disse brukerne finner frem til nettsider ved å søke i f.eks. Google – en såkallt søkemotor.

90% av de personer som “gjør ett søk” i en søkemotor ser kun på de 10 første treffene. Er din bedrifts hjemmeside optimalisert slik at dere kommer opp på første siden kan dette være svært lønsomt og generere mange kunder.

Vi hjelper din bedrift med å optimalisere deres hjemmeside slik at dere får en god rank i de forskjellige søkemotorene.Kontakt oss

Hva gjør vi?


Webdesign: Firmawebben  Klikk her for å logge inn.