Hvem skal drifte Facebook i sommer?

Lurer du på det? Ta kontakt med oss på 980 16 700!

Vi har lang erfaring med drifting av Facebook-sider, og jobber kontinuerlig med flere norske bedrifter.

Alle fortjener ferie
Alle som jobber med sosiale medier vet at det ikke er en 9-4-jobb. Henvendelser kommer hele døgnet, og når det nå nærmer seg fellesferie, kommer spørsmålet: "Hvem tar seg av Facebooksiden, Twitterprofilen og andre kanaler vi har mens vi tar en velfortjent ferie?".

Brukerene av sosiale medier tar gjerne ferie fra jobben i fellesferien, men de tar ikke fri fra sosiale medier. For enkelte målgrupper vil aktiviteten faktisk øke i denne perioden - og da fungerer det dårlig at ingen er til stede for å ta imot eksisterende og potensielle kunder. For å skape vedvarende brandlojalitet, krever det at noen er til stede for å snakke med kundene, også når du har ferie.

Feriedrift
Basert på dette behovet, har vi lagd en pakke vi kaller Feriedrift. Vi tar over din Facebookside/Twitterkonto/o.l når du har ferie, slik at brukerne ikke merker at du ligger på et svaberg med sola i øynene. Feriedriften innebærer at vi svarer på og behandler alle henvendelser, og at vi poster et avtalt antall oppdateringer i uken. Dersom bedriften har spesielle behov, løser vi dette også. Det vi krever av bedriften, er at vi har en kontaktperson vi kan ringe til dersom det oppstår uforutsette ting.

Ta kontakt med oss, så finner vi en god løsning for deg.

Kontakt oss

Hva gjør vi?


Webdesign: Firmawebben  Klikk her for å logge inn.